Kapros- uborkás mártogatós fűszeres grissinivel

  • 2013.07.26.
  • 9

Jó pár évvel ezelőttről ismerem ennek az öntetnek az ízét amit nagyon szerettem. Mostanában egyre gyakrabban látom a TV-ben reklámozni. Gondoltam egy szolidabb kivitelben megpróbálom
elkészíteni !




































Hozzávalók:
1 dl majonéz,1,5
dl tejföl, 2-3 ek. mustár, kevés őröltbors, 2 mk. morzsolt kapor, 2 db csemege uborka.Elkészítése:
Az uborkát kis apró darabokra felkockáztam. A majonézt a tejföllel és a többi hozzávalóval elkevertem majd az uborkát beleforgattam. Hűtőbe tettem
hogy az ízek jól érjenek össze.Grissini már blogomban szerepel most is ezt a receptet használtam azzal a különbséggel hogy most a tésztába tettem 1 tk. fűszert/oregano, bazsalikom és kakukkfű keverékéből/.