Mozaik süti

  • 2017.03.05.
  • 2

Ma egy triplacsokis finomságot szeretnék Nektek ajánlani, amit ráadásul nagyon könnyű elkészíteni és még sütni sem kell, csak hűteni. Alig néhány összetevő kell csak hozzá. Fogyókúrázóknak erősen elkerülni javallott, boldogsághormonokra vágyóknak egyenesen kötelező! :)
Jó étvágyat!

Kép: Bokorovics Zsolt
Hozzávalók – Malzemeler
1 csomag háztartási keksz1 paket petibör bisküvi 150 gr tej-keserű csoki150 gr sütlü-bitter cikolata
150 gr tejszín150 gr krema
Ízlés szerint mogyoró – pisztácia Istege bagli fındık –Antep fistiği
A tetejére - Üzerine 100 gr fehér csoki100 gr beyaz kuvertur çikolata
Ízlés szerint mogyoró – pisztácia Istege bagli fındık – Antep fistiği
Elkészítése – Yapılışı
A „mozaikhoz” melegítse meg a tejszínt egy lábasban. Mozaik için kremayi bir cezvede ısıtın.
Öntse egy tálba, adja hozzá a keserű és a tejcsokit majd kevergetve olvassza fel.Bir kaseye alıp üzerine bitter ve sütlü cikolataları ekleyip karistirarak eritin.
Törje egy széles tálba a kekszeket. Genis bir kaseye bisküvileri kırın.Öntse a tetejére az elkészített csokoládét és a magokat, majd alaposan keverje össze.Üzerine hazırladığınız çikokatayı ve fistikları döküp iyice karıştırın.
Lenyomkodva oszlassa el egy fóliával bélelt tálban. İçine streç veya poset serili kaliba bastırarak yerleştirin.
Pihentesse hűtőszekrényben 1-2 órát, ha gyorsan kellene, mélyhűtőben 40 percet.Buzdolabında 1-2 saat, isiniz acilse dondurucuda 40 dk bekletin. A tetejéhez olvasszon fehér csokoládét.Üzeri için beyaz çikolatayı eritin. Vegye le a tűzhelyről és öntse a mozaik süti tetejére.Ocaktan alıp mozaik pastanın üzerine dökün. Díszítse majd tálalja!Süsleyip servis yapın.
Jó étvágyat!Afiyet olsun!
 
SZERETNÉK HÍRLEVELET KAPNI!




Email*

Név*

//