Málnás brownie

  • 2013.10.05.
  • 4

A nővérem megmondta a tutit: a málnás brownie nagyon durva. Amondó vagyok egyetérteni vele.Ez tényleg überdurva.Jöjjön is a recept, szuperszaftos, ragacsos, savanykás-málnás,édes-csokis kombináció!Aki szereti a browniet és a málnát, az készüljön fel az ízélményre!Hozzávalók:20x20 cm-es tepsihez:100 gr étcsoki70 gr vaj/margarin1 tojás100 gr cukor60 gr liszt2 ek. rózsavíz ( elhagyható)100 gr málnaElkészítés:1.A sütőt 180 fokra előmelegítjük,a tepsit kibéleljük sütőpapírral.2. A vajat a csokival mikróban felolvasztjuk, félretesszük kicsit hűlni.3. A tojást a cukorral habosra keverjük, mehet hozzá a rózsavíz, a csokis keverék és a liszt. Végül óvatosan beleforgatjuk a málnát és a tepsibe simítjuk a masszát. 15-20 perc alatt megsül.
4. Várjuk meg, hogy teljesen kihűljön és akkor szépen / szebben tudjuk szeletelni, a málna miatt jóval szaftosabb,mint egy sima brownie.

Címkék

Brownie Málna