Panna cotta szamócával és eperöntettel (agar-agar)

  • 2018.05.25.
  • 6

Mindent a "maga idejében" <3Most érik a szamóca és a földieper, együnk naponta. Sokszor :)Általános szabály nálunk gyümölcsérés idején:- először, ahogy az Isten megadta- másodszor, nyersen, desszertnek- harmadszor, süssünk-főzzünk vele- negyedszer tegyünk el későbbre, télire.Most két ötlet következik, egyiket sem kell sütni ésa szedéssel együtt is pikk-pakk összeállítható:1) Panna cotta szamócával és eperöntettel2) Túrókrém / túróhab földieperrel, szamócával(recept később).Panna cotta szamócával és eperöntettelHozzávalók(4 kicsi vagy 2 nagyobb adag)tejszínkrém250 ml habtejszín150 ml tej3 ek termelői méz (más édesítőszer)45 g (1 teáskanál) agar-agareper-szamóca