heti húsmentes étlap - 4. hét

  • 2018.03.11.
  • 3

Vasárnap:ázsiai stílusú céklaleves amerikai káposztasaláta (coleslaw) steakburgonyávaldutch baby (sütőben sült palacsinta)Hétfő:török vöröslencselevessült padlizsán tahiniszósszal és vegyes zöldségkörettelKedd:tárkonyos, tejszínes zöldbablevesdiós és mákos tésztaSzerda:zöldségerőleves medvehagymás puliszkavirágokkalsajtos kelkáposztás sajtgolyók paradicsommártásbanCsütörtök:(a maradék zöldségerőlevesből) görög citromos rizsleves (avgolemono)medvehagymás gremolátával szórt burgonyapüré, rántott tofupoharas csokoládékrém Péntek:vegyes főtt turmixital jól behűtve (sárgarépa, narancs, sütőtök) sütőben sült fűszeres karfiol görögjoghurtos besamelkrémmel a tetejénSzombat:olasz paradicsomlevesmedvehagymapesztós spagetti

Címkék

Vega Böjt Menü