Halas tészta

  • 2013.05.25.
  • 4

Hozzávalók:1/2 kg tészta1 kötés zöldhagyma3 paradicsom5-6 cikk fokhagyma1 chilipaprika1 szardinia konzerv4-5 kanal olÍvaolaj1,5 dl vÍz1 marék vagdalt oljbogyósó, bors, oregánóA hagymát szárastól összezúzzuk a robotgépben és megdinszteljük az olÍvaolajon. Időközben a tésztát megfőzzük, leszűrjük. A paradicsomot leforrázzuk,
meghámozzuk és a fokhagymával, a chilipaprikával együtt pürésÍtjük, majd a hagymához öntjük.A vizet is rátöltjük. Amikor jól összeforrt hozzáadjuk az összezúzott szardiniát és a vagdalt olajbogyót. Fűszerezés után a mártást a tésztához kavarjuk.Fogyasztáskor kevés sajtot is reszelhetünk rá, de anélkül is nagyon finom.

Címkék

Gyors És Finom