Narancsos blondie " VIDEÓVAL!

  • 2018.04.23.
  • 4

Nem fogjátok kitalálni, mibe vágtam a fejszém! Na jó, a cím egy kicsit árulkodik…
Csináltam egy recept videót! 
Méghozzá erről a narancsos blondie-ról – ha a receptre vagy kíváncsi, akkor görgess lentebb a videóhoz, a kép alatt még sztorizgatok egy keveset a dologról. 

Stílusos lenne úgy kezdeni a sztorit, hogy „azóta gondolkodom receptes video készítésén, hogy…”, de az az igazság, hogy nem emlékszem, hogy mikor és minek a kapcsán merült fel az ötlet, ami egyébként tőlem igencsak szokatlan, de valamiért egy ideje mégis ott motoszkált a fejemben, hogy kéne videózni is, nemcsak írni és fotózni.
A kezdőlökést egy Cafeblog VIP workshop adta meg (az ilyenek miatt egyébként már elég sokszor áldottam a fejem, hogy a Cafebloghoz jöttem blogot írni), ahol László Viki mutatta meg nekünk, bloggereknek, hogy halandó ember is tud videót készíteni (még akkor is, ha nem annyira egyszerű a dolog, mint amilyennek elsőre látszik). Nagyon megnyugtató volt hallani tőle, hogy tényleg bárkiből lehet videós – ő speciel had- és biztonságtechnikai mérnökként végzett, indított saját youtube csatornát, majd ezután kezdett el hivatásszerűen is videózással foglalkozni, most már profi szinten. Az okos az új szexi az egyik mostani projektjük, állati jók a videóik, informatív és szórakoztató egyben, pont olyan, amilyennek egy videónak lennie kell.
Nos, az én videóm még nem közelíti meg ezt a szintet, egyébként sem a legideálisabb körülmények között készült, aznap esett az eső, elég rosszak voltak a fények, a konyhában nem fért el a kamera, ezért egy külön asztalon készítettem a sütit, ráadásul éppen költözködök… Az új lakásban icipicit nagyobb lesz a konyhám, ezért ott kapásból jobbak az esélyeim, de ha egyszer most volt bennem a lendület, akkor muszáj volt nekivágni, borús idő és költözős dobozok ide vagy oda!
Kell még gyakorolnom a dolgot, a felvételt és a vágást is, de hát ez az első videóm, valahonnan el kell indulni 
A cél pedig az, hogy egyszer eljussak addig a szintig, mint amilyen ez a video (kattints ide!), amit egyik jóbarátom küldött át
És akkor mutatom, mit sikerült nekem összehoznom:

Mit gondoltok, legyen még több receptes video?