Az én karamellás tejem :)

  • 2017.01.15.
  • 7

Néha picit besokallok az állati eredetű ételektől és ilyenkor kipróbálok növényi hozzávalókat. Egy ideje kóstolgatom az Alpro növényi tejeit. A mostani karamellás tejet az Alpro mandula italából csináltam, finom finom, de a kókuszos eddig a legjobb szerintem.Most csak egy bögre italt csináltam. Magamnak. :P Nem nagy ördöngősség, ez ilyen gyors megoldás. A hosszabb megoldás mikor a cukrot karamellizáljuk és így készítjük el, de most nem bonyolítottam.Hozzávalók:1 bögre mandulaital2-3 db a vajkaramellatejszínhabfahéjElkészítése: Nagyon egyszerű. A mandulaitalba tördeltem a karamellát, mikróban megmelegítettem, jól elkevertem, majd rányomtam egy jó nagy adag tejszínhabot és megszórtam fahéjjal. Ennyi.Itt tudtok csatlakozni hozzám!