KRÉMROLÓ VANILIÁS KRÉMMEL

  • 2017.06.23.
  • 0

KRÉMROLÓ / HABROLÓEzek a finom habrolók készültek nálunk. Isteni ez a krém, ajánlom mindenkinek sok szeretettel.HOZZÁVALÓKRoládhoz:500 g leveles tésztavaj a formák megkenéséhez1 tojásKrémhez450 ml tej1 vaniliás puding3 tojássárga150 g cukor1 vaniliás cukor200 ml tejszínporcukor (megszórni a krémrolót)ELKÉSZÍTÉVajjal vagy más zsíradékkal kenjük meg a formákat, majd a kinyújtott leveles tésztét vágjuk egyenlő széles csíkokra és tekerük azt a formára.A pudingport öntsük a tejbe, tegyük bele a cukrokat és a tojássárgáját. Keverjük el, majd főzzük meg a pudingos keverékünket. Hagyjuk azt követően kihűlni.Ha kihűlt, verjük fel a hideg tejszínt és keverjük el a pudinggal.Ezután a krémet betöltjük a roládokba. Hidegre tesszük, lehűtve, porcukorral megszórva tálaljuk.Recept: innenA Facebookon
itt tudtom hozzám csatlakozni.Ha Google+-on szeretnél hozzám csatlakozni,
ide kattints.