SAJTOS SERTÉSSZELETEK

  • 2017.03.24.
  • 4

SAJTOS SERTÉSSZELETEK
TEJSZÍNES ZÖLDSÉGGELHOZZÁVALÓK1/2 kg sertéskarajcca. 15 dkg reszelt sajt (ízlés szerint)40 dkg fagyasztott zöldségtej vagy tejszín (kb. 1,5-2 dl)10 dkg lisztsóborsELKÉSZÍTÉSEÖsszekeverjük a lisztet sóval, a reszelt sajttal (kb. fél maroknyi), egy kis borssal.
Kikloffoljuk a húst, majd megforgatjuk a lisztes keverékben és lassú tűzön kisütjük.Én most fagyasztott zöldséggel dolgoztam, amit a hús után maradt olajba helyeztem és egy kicsit sütöttem, hogy kiolvadjon a zöldség, majd felöntöttem annyi tejszínnel/tejjel, ami éppen csak ellepi, majd sóztam. Amikor már kezd puhulni a zöldség, belekeverem a reszelt sajtot is.Ha elkészült a zöldség, akkor a tetejére tesszük a sült húst és még fél-egy percig együtt sütjük.A Facebookon
itt tudtom hozzám csatlakozni.Ha Google+-on szeretnél hozzám csatlakozni,
ide kattints.

Címkék

Sajt Főétel Sertés