Heti és havi akciók java

  • 2017.12.07.
  • 7

  Első számú célpontok a Lidl részére készített kézműves sörök. 

 A Spar/InterSpar hozza a szokásos német sörakciót, ami mostanában nem is annyira szokásos, szóval már meglehetősen hiányzott

 Az InterSpar még külön kiemeli a szentandrási söröket, amik a karácsonyig tartó akcióban is szerepelnek. Ami itt tettszetős, az a Soproni üveges sörök kettőszáz forint alatti ára.

 Jegyezzük fel ezt is, az InterSpar Az Én Söröm, a Lidlnek készült kézműves sörök mellett még mindig kapható a Tesco Finest paletta is!

 A Tesco katalógusban 'normális' akciót nem is találtam, csak a fentit és az alábbi Heineken és Borsodi kínálatot. 

 A teljesség kedvéért, ismétlésként mutatom a Karácsonyig futó akciókat is.
 Kezdjük a közönségkedvenc Spar Ínyenc Katalógus sörös szekciójával! Az állandó kínálatú belga söreik az elfogadható 649 forintért kaphatóak és közülük a talán nem annyira ismert Bush Ambert emelném ki a maga 12%-os alkoholtartalmával.  Aki ennyit mégsem akar adni belga sörért, annak még mindig ott vannak a már jól bejáratott Leffék és Hoegaarden sörök. A decemberre való tekintettel ajánlom az Erdinger téli kiadását a Schneeweißet.

 A másik lapon már nincsenek különlegesebb sörök, az Edelweiss a szokásos akciós áron van, ahogyan a Budweiserek is. Viszont a Zipfer Heller, a Dreher Bak és a Pilsner Urquell kifejezetten kellemes vételnek számít mostanság. 

 Az InterSpar Ajándékkatalógusában, mely természetesen szintén Karácsonyig érvényes, három új díszdobozos sörkészlet van. A Lobkowicz öt doboz világos mellé ad egy poharat, amit ha 300 Ft/dobozzal számolok akkor a csinos pohár 200 forintot kóstol. Bár majd lejjebb látható, a Tesco 150 forinttal olcsóbban adja. A Nincsen kettő négy nélkül dobozban levő két-két üveg Charlie Firpo - Johny Firpo éppen az áránál van, de legalább szép a csomagolása és vicces a neve.  A  Kézműves Sör nevezetű hat üveges csomag tartalma 1-1 meggyes (4.3%) és szilvás (3.7%), kettő cseh típusú  pils (4.5%) , valamint egy IPA (6%) és egy APA (5%). Természetesen 0.33 l űrméretű üvegekben. Gyártó és származási hely ismeretlen, a forgalmazó a Grape-Vine Kft. A megadott azensorom.hu oldal egyelőre fejlesztés alatt. 

 



Címkék

Sör Akció Akciók 2017