Október eleji akciók az Auchanban

  • 2017.09.30.
  • 8

 Eljött az idő, hogy a kiskereskedelem még egyszer belehúzzon a sörértékesítésbe a szezon végéhez közeledve. Ehhez kínál jó alkalmat a szintén értékesítési megfontolásokból létrehozott oktoberfest hagyománya. Ugyan a pasztörizálás révén a márciusi sör fogalma már idejétmúlttá vált, de az ivás októberi szokása csodálatos módon máig megmaradt, no persze van még márciusi sör is, igaz a hónaptól már független a gyártásának ideje.
 Az Auchan ugyan nem mondja ki, de itt egyértelműen egy német sörvásárról van szó. A legjobb fogásnak a Hacker-Pschor Münich Gold látszik, már legalábbis annak aki szereti a Hellesesket, de a most Anno néven említett Kellerbier is figyelemre méltó. Szokásosan ajánlott az Erdinger Urweisse, ennyit tényleg megér az egyik kedvenc búzasöröm. Gyakorlatilag minden ajánlható erről a lapról.

 Itt a másik lapon látszik, hogy kimondottan a német söröket tartották szem előtt és nem feledkeztek meg az olcsóbbakat keresőkről sem. Viszont ráadásként egy igazi októberes kiárusító ajánlat is van, csak éppen egy távol-keleti sörről van szó, amelyet most tényleg megéri beszerezni, már ha van valamilyen Auchan kártyánk. Nagyon esélyes, hogy ennyiért nem lesz többé kapható a thai Singha.