Tesco Sörfesztivál

  • 2017.09.22.
  • 5

 Bár az Auchan sörös akciói a legjobbak között vannak, ezen a héten náluk ez kimerül egy kis dobozos Dreherrel. :)
 A Tesco akciója nagyjából ott veszi fel a fonalat, ahol azt az InterSpar elengedte. Több hasonló tétel szerepel, csak egy kicsit mindegyik drágább. Emiatt nagyobb a kínálat füstje, mint a lángja, de azért lehet előle csemegézni. Mindjárt rögtön itt van az Affligem Blonde 1+1 akció, igaz, 50+50 forinttal többért, de még így is nagyon rendben van. A miniüveges Maltmanokat talán most érdemes beszerezni, ha valaki meg akar ismerkedni velük, ez nagyjából még az elfogadható ár értük. Ami megfontolásra érdemes az a Békésszentandrási Magyar Vándor és Monarchista. Aki inkább valami olcsóbbat szeretne, annak a Zahringer barna és búza sörét tudom ajánlani. A többi cucc az elfogadható árkategóriában van.

 A második lapon levő kínálat meg olyan, hogy egyenként végig tudnék menni rajtuk és vagy a sör, vagy az ár nem megfelelő. Talán kivételek a Carlsberg, ami ennyiért rendben van és a Budweiser, aminek ennyi a szokásos akciós ára, meg a Krusovice Cerne, ami a könnyű barna ivósörök királya.

 Bajor dolgokban a Lidl érintve érzi magát és jó szokásukhoz híven reagálnak is rá. A Perlenbacher saját márkás söreik, a búza, a fekete és a Festbier mellett korrekt áron megy a Veltins és szezonális kínálatként, az Erdinger Oktoberfest is beszerezhető ötös csomagban egy gyönyörű pohárral. A Malz viszont tavaly borzalmas volt, meginni sem tudtam, de még az sem, aki imádja a Karamalzot.