Satnya akciók a nyár közepén

  • 2017.07.14.
  • 4

Ez az Auchan akció nem váltja meg a világot, de mellette még tart a Nyár Ízei akció is a cseh és német sörökkel, úgyhogy nincs mit felróni nekik. A Budweiserek gyakorlatilag Dreher árban vannak és a dobozgyűjtők végre olcsóbban is beszerezhetik maguknak a literes Baltikát és Keltskét.

A Tesco csinált egy hatalmas nagyrészt kamuakciót, amiben vannak a szokásosnál olcsóbb termékek, de már ezeket láttuk nem is olyan régen olcsóbban is és vannak olyan 'akciós' termékek, melyek teljesen átlagos áron futnak. Az első sörös lapon a De Helder és a Waldert gyakorlatilag saját márkájuk, de a Brauert sem nagyon látni másutt. A Sopronit ráadásként még a Prima is olcsóbban adja.

 Itt már jönnek a jobb sörök, nagyjából a szokásos akciós árakkal. A Fosters nemrég volt hasonlóan akciózva a Lidl-ben, újra kóstoltam és egy darabig nem fogok venni, annyira mű volt. 

  Az Edelweiss a szokásos akciós 299 Ft, ugyanígy a Tesco Finest sörök is, az Eichbaum viszont nemrég egy százassal olcsóbb volt az InterSparban. A Zsigulit fél éve is ennyiért vettem az Auchanban.

 Utóirat az InterSparban Staropramen 8 üveges doboz a szokásos négy ízzel 1549 Ft és még megy a Pilsner Urquell 6 + korsó akció, valamint 199 Ft + üveg mindkét Krusovice 4 üveg vásárlása esetén.
 Azért a satnya akció is jobb, mint a semmilyen! :D



Címkék

Akció 2017