Akciók július elején

  • 2017.07.08.
  • 8

 Az Auchan szinte már rutinosan akciózza le nyárra a Mythost, ami tényleg egy jó választás lenne a nagy melegben, ha nem lenne ott mellette ugyanannyiért a jó kis cseh Postrizinské, de a Veltins is egy jó lehetőség a német sörök kedvelőinek.

 A Pécsi Sörfőzde nemrégiben került új tulajhoz, de a változásokra még várni kell, úgyhogy marad a szokásos kínálatuk, amiből a legújabb termékük a Pécsi Premium Sör mondhatni túllépett a várakozásokon, úgyhogy ezért az akciós árért igencsak megéri. A másik amit ajánlok tőlük az Auchanból a Pécsi Szalon barna, szintén szenzációs áron kapható.  

 Az InterSpar nem tud leállni a félelmetesen jó árértékű Eichbaumok akciózásával, melyek közül az extra stoutot ajánlom még mindig, de ha esetleg a világos premium is ugyanennyiért van, akkor abból is érdemes beszerezni párat! Akiket meg a német sörök nem hoznak lázba, de már éppen ott vásárolnak be, azok számára jó választás a Praga világos pils söre.

 Szintén az InterSparból mutatok egy átlagos akciós blokkot a Dreher Sörgyártól, amiben annyi egyedi van, hogy hat Pilsner Urquell vásárlásakor adnak egy korsót is, csak ne felejtsük el magunk vinni a pénztárhoz!  Igaz, most a Tesco egy húszassal olcsóbban adja, persze korsó nélkül. Amennyire a képen kivehető, ez egy klasszikus gömbölyded vastagfalu korsó, ami remélhetőleg ellenáll az aktív használat okozta megpróbáltatásoknak. Személyesen mégis kihagyom, mert  ugyan két éve elajándékoztam túlburjánzott korsókészletemet, de érthetetlen módon már megint egyre csak szaporodnak. 




Címkék

Akció 2017