Indoor Sörfesztivál

  • 2017.02.12.
  • 0


Gellért Hotel
Február 17-18
16-24 h
Jegyek:
Elővételben: 3990 Ft
Helyszínen: 4490 Ft 
Sörvacsora: 7990 Ft
 Egy év elteltével ismét itt az egyetlen téli sörfesztivál a Gellért Hotelben és máris két változtatást eszközöltek rajta. Az egyik, hogy két napos lesz, plusz a vasárnapi sörbrunch, a másik pedig az, hogy a belépőjegy áráért korlátlanul fogyaszthatunk. Persze a korlátlanságban mindig van valami trükk, itt olyasmire kell készülni, hogy kisebb pohárnyit, fél pohárnyit lehet fogyasztani a különböző sörökből. Ez főleg azoknak jó, akik minél több tételt szeretnének végigkóstolni. Az eddig közzétett kínálat egy közepes méretű fesztiválra elegendő, féltucat cseh, néhány német és pár magyar sörfőzde van eddig megnevezve.
 Eddig ami érdekesebb, a Fűtőház Sörfőzde és az Uradalmi Sörmanufaktúra, velük ritkán találkozni, a Kecskeméti Sörmanufaktúrától még nem ittam semmit, a Maisel & Friends végre végigkóstolható úgy, hogy nem kell megvenni 1400 forintért őket egyenként. Aki még nem itta végig a fótiakat annak is ez egy jó lehetőség, ugyanez igaz a csehekre is. Nem egy hatalmas választék de egy estére elegendő.
 Elővételben 3990 Ft. a helyszínen 4490 Ft a belépő, ennyiért kapunk egy korsót is a "korlátlan" kóstolás mellett. Jómagam szeretem a korsójukat, a fülében is van anyag, meg lehet fogni rendesen, nem olyan satnya, mint a Budavári Sörfesztiválé, ahova nem mellesleg csak a belépő 2000 Ft..