Pulled pork szendvics és egy gyors tanya

  • 2018.04.07.
  • 8

Ezt a szendvicset már egyszer megcsináltam és nagyon finom volt! Mivel a férjem fia még itthon van, úgy gondoltam, ezt ő is nagyon szeretné, így újra elkészítettem. És igen! Nagyon szerette! :)Már tegnap elkezdtem a hagymalekvárral, ma reggel pedig már 7-kor a sütőbe toltam a húst 130 fokra és hagytam 3 órát, hogy nagyon puha legyen. Majd még indulás előtt megsütöttem a bucit hozzá :)Délelőtt leszaladtunk a tanyára, mert már 3 hete nem voltunk. Cica jött, szinte azonnal! :)))) Tele van a kertem ibolyával, gyorsan szüreteltem is belőle egy kosárral és már ázik is az ibolyadzsemhez :)Jókor mentünk, mert még a hunyor is virágzik! :) Számomra kedves virágocska ez :)