Lecsós-virslis tarhonya

  • 2017.11.06.
  • 0

Gyorsan kész van és nagyon szeretem! :) Éhesen jöttem haza, így gyorsan megfőztem. A hétvégén a tanyáról hoztam fel egy üveg saját eltevésű lecsót, pont ezért.Egy jó nagy fej hagymát először félbevágtam, majd hosszában vékony szeletekre. Finom házi zsíron puhára dinszteltem. Megszórtam piros paprikával, hozzáöntöttem a lecsót, azonnal beleszórtam 1 csomag tarhonyát és koktél virsliket. Kevés vízzel felöntöttem, sóztam, Piros Aranyat nyomtam rá (most édeset, mert nem volt itthon csípős, azzal még finomabb!), jól átkevertem és fedő alatt főztem. A vizet mindig apránként pótoltam, mert sűrűnek kell lennie, nem levest főzünk! :) És már eszem is :)