Rókagombás rántotta

  • 2016.08.30.
  • 6

Már írtam korábban, hogy mennyire szeretem a rókagombát. Ma ráadásul éhesen jöttem haza. Tudtam, hogy van a hűtőben rókagomba, hát egy gyors vacsorát dobtam össze belőle. :)Egy kisebb fej hagymát apróra vágtam és megfonnyasztottam 2 ek olajon. Rányomtam 1 nagyobb gerezd fokhagymát és rászórtam a nem túl apróra darabolt rókagombát. Sóztam, borsoztam és addig pároltam, míg a levét elfőtte. 4 tojást villával felvertem (nem mertem megsózni, mert féltem, hogy túl sós lesz az étel), ráöntöttem a gombás alapra és kevergetve nekem tetsző sűrűségűre összesütöttem. Tálaláskor a tetejét megszórtam apróra vágott petrezselyemmel.Most meg már kerek a világ: jól laktam! :)