Vicces pólók, akár karácsonyra is!

  • 2014.10.20.
  • 1

Kivételesen nem recept jön, de fogjuk fel élménybeszámolónak !A héten megérkeztek hozzánk az angol e-bay-ről rendelt nagyon vicces feliratokkal ellátott pólóink amiből én és a húgaim is beújítottunk párat, így eredeti képekkel is tudunk szolgálni :)
A pólók nagyon jó minőségűek, igazi finom tartós pamut anyagúak! Elméletileg mosni is lehet őket, de jobb a békesség alapon a 30 fokot és a manuális változatot ajánlanám :)A kínai e-bay és az angol között csak annyi különbség van, hogy az angol a türelmetleneknek való! Mivel ugyebár az Uniónak köszönhetően nincs vám a tagorszgok között, így nem fog a posta 3-4 hetet rádobni a szállítási időre! A mi pólóink, az ígérteknek megfelelően 5 nap alatt ideértek, amiben egyik nap a posta volt, mivel külföldre fizettünk és nem paypallal!Viszont nagyon szorgalmasak Angliában az emberek, mert szombaton is van posta!A pólókon látható feliratokat, a képaláírásokban mellékelem :)Kezdeném az én saját pólómmal, mivel ugyebár minden szentnek maga felé hajlik a keze :) És nyilván nekem is ez tetszik a legjobban XDA linket a képre kattintva érhetitek el !Abracadabra! - Semmi, még mindig egy k***a vagy . / Ezentúl a bulikban tuti felveszem ezt a gyöngyszemet, bár a mindennapokban is hasznát fogm venni!
A második minta "American Horror Story" betűtípussal íródott, ami még jobb kinéztet adn neki, és a felirat is impozáns :)Az átlag emberek megrémítenek!
És az abszolút kedvencem már csak a téma miatt is a következő, ahol egyértelműen a Pokélabdát válaszanám XDRemélem nem egy SnlorLex lesz benne :)A következő pólóhoz nem fűznék kommentet :) Mindenki tudja miért van a listában, és ajánlom azon rokonok figyelmébe akik meg szeretnének lepni apukám valamivel karácsonyra :)Két lányom van, nem tudsz megijeszteni !Jöjjenek a női pólók, hiszen alapból sokkal több női olvasóm van, mint férfi, de van barátotok, fiatok nekik tökéletes ajándékok lehetnek ! - biztos nem fogtok csalódott szempárokkal találkozni a fa alatt :)Az idősebbik húgom azonnal lecsapott erre a tényleg vicces pólóra, amely azt hirdeti, hogy " A szemem alatti táskák is Pradák " - Ezt elismerem ötletes :)A táskák a szemem alatt Pradák.A következő linken több féle pólót is találtok, de minde nagyon jó felirattal van ellátva :)A teljesség igénye nélkül : " Az utolsó tiszta pólóm" , " Az átlagemberek megijesztenek",
" Így keltem reggel "
Ez a póló is biztos vagyok benne, hogy nem csak a kishúgom figyelmét keltené fel :)Egy utolsó Ryan Gosling, aztán következő hasonló összeállításban másik bálványra tértünk át :) A felirat pedig : Ha elvesznék légyszíves vigyél vissza Ryan-hez! "Bárkinek kérdése támadna a megrendeléssel kapcsolatban, vagy segítség kell neki az angol miatt, írjon szívesen segítek!- Palkó -