A fekete 3D báránykuglóf hányatott élete - 2., lefejező rész

  • 2013.05.29.
  • 1

Az előző rész tartalmából: kattints ide!
Üres gyomorral és diétás étrenddel nem lehet a pusztában bujdokolni! Ezért ahol lehetősége volt, tésztát gyúrt magának és slambucot főzött. Ez az az étel, ami hihetetlen módon úgy is képes finom lenni, hogy nem
tartalmaz birkahúst.Nincsenek jó kilátásaim - villant át a gondolat birkaagyán.Rossz ötlet a csendőrök elől a baromfiudvarba menekülni, hiszen egy felfuvalkodott kakasnál kevés veszedelmesebb áruló létezik. Ugyanis akkora zajt csap, hogy a debreceni rendőrök is menten riadót fújnak.Időnként megpihen egy kis friss szénán, melynek illata a legszebb szerelmes éjszakákat idézi fel benne. Az éjszakákét, melyek jótékony feketeségükkel eltakarták hősünk szégyenét, a szőrét. Minden hajnalban meg kellett szöknie, nehogy kedvese szembesüljön a kegyetlen ténnyel.
Ettől függetlenül a tüzes szerelem végigkísérte életét.Arról ábrándozott, hogy talál majd egy igazi családot, akikkel együtt legelhet a Tisza partján és együtt akadályozhatja velük a folyamatos bicikliközlekedést.A pásztorok között is akad emberséges egyed, aki támogatásáról biztosította a kis üldözöttet. F-3D-BK-nak jól esett egy kis vegetáriánus emberi szót hallani.Fiatal volt és kellett a pénz, így mindenféle munkát elvállalt. Mint pl. a reklámfotózást az őstulok csípős kolbásszal.
És íme egy újabb sikeres szökés! F-3D-BK elrágta az acéldrótot, hogy friss levegőt szívhasson. Igaz, ekkor olvadni kezdett a hátán a csokoládé, de a szabadság minden bevonatot megér!Aztán megint elfogták, ahogy ez lenni szokott, és ezúttal pallos általi halálra ítélték. Fejét a vérpadra hajtotta, de mivel az első csapást kibírta, a hatályos jogszabályok szerint szabadon kellett engedni. "Ó te szegény! Csak most ne veszítsd el a fejed!" - zúgta a tömeg.De jaj! Szegény F-3D-BK-t még az ág is húzza! Egy szemfüles puli beleharapott a bárány legfinomabb
részébe! Márpedig fél fenékkel nem lehet megülni egy sikeres bujdosási projektet sem!Hát
igen, az italozó életmód elmaradhatatlan velejárója a feketebárányságnak. De hát ki bírná ki ivás nélkül ezt a keserű életet? Mi sem, ezért aztán jobbnak láttuk borozás után édességet fogyasztani. De erről, az érzékeny idegrendszerű olvasókra való tekintettel, nem készültek képek.
(Köszönetet mondok Lúdanyónak a bárányszállító süteményes dobozáért és asszisztensemnek,