Egy tuti recept advent első hétvégéjére

  • 2013.11.15.
  • 6

Kedves Mindenkim!Különleges fogás kerül terítékre 2013. november 30-án és december elsején.
A menü neve: MASSKA EKLEKTIKUS ÉLMÉNYVÁSÁR
(MÉV). Két napos rendezvény, tele varázslatos dolgokkal.A kép forrása az Élményvásár Facebook oldalaTuti recept, érdemes kipróbálni! Minden tudását és szívét-lelkét beletette a női vállalkozókból álló szervezőcsapat. Van köztük divatgrafikus, melltartószakértő, mesemondó, pénzpedagógus, kommunikációs hídépítő, online boltoskisasszony, állatorvos, egyedi ékszereket készítő, és még sok-sok szakértő.
Az egyik hírnök hálás szerepét tudhatom magaménak a MÉV csapatban. Kiállítóként előzetes terveim ellenére nem tudok megjelenni, ám a promócióban szerepet vállaltam, így kerül egy gasztroblogba élményvásár. :))Látogatóként természetesen ott leszek a MÉV-en, mert szeretem a tartalmas programokat.
Pláza lázat, tucatárukat, egymást taposó tömeget nálunk nem találsz, mert ez a vásár más, mint a többi.Ha akarod, csajos program. Ha akarod, kellemes családi időtöltés. A kézműves termékek szerelmese, az ismereteit bővíteni kívánó vállalkozó, és a játszani szerető kisgyermek egyaránt megtalálja itt a számítását.Két szálon futnak az események. Lesz vásár és részt vehetsz előadásokon.
A vásárban egyedi, kis szériában készített termékekkel ismerkedhetsz meg, sőt, magad is készíthetsz ajándékot.
A divatgrafikus megtanít egyedi képeslapot készíteniA tanulószobában szakértők előadásai várnak rád többek között állat - és emberegészségügy témakörben, családon belüli kommunikációról, marketingről, és pénzügyekről. Tanácsot is kérhetsz, faggathatod a szakembereket.Állatorvos szakértőnktől megtudhatod, melyik háziállat való neked, és melyik nemA felnőtteknek szóló programok mellett a gyerekekre is gondoltak a szervezők - játszóház várja az apróságokat sok mesével, és játékos feladatokkal.Gyermekekről és gyermekeknek szóló program egyaránt leszA Masska Eklektikus Élményvásárt a Facebook
- on is megtalálod,
a közösségi portálon bemutatkoznak a kiállítók, és ízelítőt adnak a programokból.
Én ott leszek a MÉV-en november 30-án és december elsején. Te eljössz? Nagyon várunk!
Regisztrálj most, hogy le ne maradj az élmények vásáráról!
http://masska.hu/mev/regisztracio/" A hosszú és jó életet nem évekkel, hanem élményekkel és megismeréssel mérik." (Popper Péter)