Túrós pizzalepénykék

  • 2013.05.23.
  • 3

Egy kismamatárs ajánlotta figyelmembe ezeket a lepénykéket, zseniálisak. Arra nem árt figyelni, hogy a tészta túrót tartalmaz, tehát illik bele is tenni, nem nyújtás közben értetlenkedni, hogy milyen béna tészta...aha, vagy a szakácsnő! Szval, a túró az elején kerüljön bele, mert különben elég nehéz dolgunk lesz! De még ez sem vette el a kedvem! Most volt maradék pizzaszószom lefagyasztva, de legközelebb tejfölös lesz, alig várom!!
Hozzávalók:250 gramm túró 350 gramm liszt
2 teáskanál sütőpor1 teáskanál só1 egész tojás6 evőkanál tej50 gramm olajfeltét ízlés szerint. A hozzávalókat összegyúrjuk, majd tetszés szerinti méretűre nyújtjuk (nekem 4 db nagy lett belőle).Megkenjük pizzaszósszal, vagy fokhagymás tejföllel és megszórjuk a feltétekkel. Nekem az egyik felén parasztsonka, aszalt paradicsom, mozzarella, és parmezán volt, a másik felén koktélparadicsom, ementáli sajt, mozzarella, és parmezán.180 fokos sütőben pirosra sütöttem. Nagyon könnyű és egyszerű!Recept innen.Bejegyzéseim követése

Címkék

Főétel Túró