Fő az egészség! - Kivis gyümölcsjoghurt

  • 2013.05.13.
  • 8

Meglepetés ért ma Zsuzska a Zsuzska receptjei – finoman és( többnyire)egészségesen: - blogírójától kaptam egy felkérést, hogy részt vegyek a Fő az egészség mozgalomban.
Akik olvassák a receptemet tudhatják, hogy igyekszem egészségesen készíteni ételeinket. Például a töltött káposztát, vagy töltött paprikát gerslivel készítem, ami egészségesebb. Sokszor készítek ételeket, amihez teljes
kiőrlésű
lisztet használok.Ma pedig egy nagyon egyszerű gyümölcs joghurt receptet hoztam. a joghurtot is magam készítem. Hozzávalók:1 - 1 dl natúr joghurt1 – 1 evőkanál méz2 - 2 darab kiviA kivit meghámozom, felszeletelem és a kehely aljába teszem, erre fél evőkanál mézet öntök, m,ajd erre kerül a natúr joghurt, erre megint felszeletelt kivi kerül, majd erre ismét méz. A kelyheket kivi szelettel díszítem. Ez egy egyszerű, ám annál finomabb és egészségesebb desszert.Következzen a mozgalom:Akiknek én szeretném továbbadni:MartinellinekÉvánakMáriánakRemélem örültök neki, de a folytatás természetesen nem kötelező!A Fő az egészség! mozgalom szabályai pedig a következők:1.





Ha megkaptad a felkérést, tölts fel egy olyan ételt blogodra, vagy honlapodra -a mozgalom logójával együtt- amit egészséges, vagy a megszokottnál egészségesebb módon készítettél el.2.





Az egyetlen kikötés a recepttel kapcsolatban az, hogy megfeleljen a "Fő az egészség!" mozgalom szempontjainak.3.





A recept mellett tanácsokat adhatsz egészséges elkészítési módokról, vagy írhatsz alapanyagokról is.4.





A felkérést 2-3 bloggernek add tovább, akiket erről értesítesz kommentben, vagy e-mailben.