Banánkenyér mandulával

  • 2018.12.20.
  • 3

A banánkenyér sütésére általában akkor gondol az ember, ha véletlenül a konyhában túlérik a banán, vagy, ha nem túl szép, de érett banánt lát a boltban, eszméletlenül olcsón. Ma ez utóbbi dolog esett meg velem... külsőre nem szép, de belül csodálatos lágy, fehér (ez természetesen csak otthon derült ki) banán "mosolygott" rám a zöldségesnél. Ott helyben eldőlt, hogy ma banánkenyeret sütök. Eddig több receptet kipróbáltam, a blogon is található kettő, egy csokoládés és egy diós fordított banánkenyér. Viszont "konyhatúrás" lévén, nem ragaszkodom a régi, jól bevált receptekhez, mindig módosítok, kísérletezem. Most az alapreceptemet mandulával és darabolt csokoládéval "turbóztam". Így is tökéletes.Tovább »