KASZINÓTOJÁS

  • 2016.03.28.
  • 4

Húsvétkor nem maradhat el a kaszinótojás. A tölteléke lehet, hogy nem pontosan úgy készült, ahogy az eredeti receptben van, de nekünk így a finom.8 db tojás2 db burgonyasóőrölt fehér borstejföl A tojásokat keményre főztem.Megpucoltam és hosszában kettévágtam.Kivettem a sárgáját.Közben sós vízben megfőztem a burgonyát.Még melegen villával összetörtem a burgonyát és a tojássárgáját.Fűszereztem és tejföllel olyan állagúra kevertem, hogy a habzsákból vissza tudjam majd visszatölteni a tojásba.Egérke formájú kaszinótojást is csináltam.A féltojásba kevés krémet töltöttem, mert ezt vissza kell fordítani, tehát ez lett az alja.Két fél retekszelet lett a füle, egész bors a szeme.Aranyos lett, pedig nem szeretem az egereket!!!Facebook oldalamhoz
ITT csatlakoztattok!Jó étvágyat !

Címkék

Hidegtál Húsvét