Spárgás gnocchi

  • 2016.06.04.
  • 0

Imádom a gnocchit! Egyszer kipróbálnám mennyit kellene ennem , hogy megunjam!A pláne hogy mindig más lesz, es ha nincs kedved vásárolni, biztos, hogy isteni vacsit tudsz belőle készíteni.Tehát úgy kezdődött hogy jól akartam lakatni mindenkit, mivel a vacsorázás a fő találkozás nálunk,
nem tudok leszokni arról hogy mindig valami mást és újat találjak ki.Bejött, még annak is aki idegenkedik a fehér azínű ételektől,Tényleg, ezt most vettem
csak észre!DKivételesen fehéret dobtam be vmelyik nap, bár én általában a zöld spárgát választom.Kint Rómában is sajtosat kértem, és vmi olyasmit szerettem volna ma is, de mivel csak
egyféle sajtom volt, az lett a dísze a tányéron.Hozzávalók:Kb 300 g gnocchi, 2 hatalmas fokhagymafej, olívaolaj, színes bors, himalája só,kb 1,5-2 dl tejszín, 250 g citromos vízben előfőzött spárga, és zöldborsos sajt,petrezselyemTermészetesen hozzáillő paradicsomsaláta, azaz balzsamecetes, lilahagymás is volt mellé.