Lapacho tea

  • 2013.08.09.
  • 0

A méregtelenítéshez különböző gyógyfűveket iletve teákat javasolnak.Nemrég bukkantam rá erre a teára, aminek igazán széleskörű jótékony hatásáról olvastam itt.Immunerősítő:még így teában is képes aktiválni a fehérvérsejtek takarító funkcióját!Erős antibiotikus hatású.Segíti a szervezetet a kártékony baktériumok, sőt, még a vírusok és gombák elleni védekezésében és azok legyőzésében is.
Fokozza a sejtek anyagcseréjét:Méregtelenít, segíti a kiválasztást. Különösen a májsejtek méregtelenítő tevékenységét és a nyirokkal történő salakanyag-transzportot, azaz azok kiválasztását fokozza. Sokféle és magas ásványi anyagés nyomelem-tartalmának köszönhetően vérképzést elősegítő hatású, ezáltal könnyebben regenerálódik a vérkép.Gyulladásgátló, fájdalomcsillapító, daganat-, tumor gátló,
Serkenti a nyálkahártyák mirigyeinek nyákelválasztását, javítja a vizelet kiválasztását, a máj méregtelenítését, a nyirokkal történő salakanyag-eltávolítást, vér- és bőrtisztító hatással rendelkezik és segíti a sebgyógyulást.