Fritatta - újkrumplival, batátával, spárgával

  • 2013.06.19.
  • 3

Ebédre, vacsorára, piknikre, hidegen, melegen. Kinek, hogyan és mikor.Ebben édeskrumpli (batáta), újkrumpli, spárga, hagyma, juhtúró van, de a krumplit más zöldségekkel is össze lehet hozni szezon szerint.Egy serpenyőben ropogósra sütöttem a zöldségeket, először a krumplit és a batátát tettem bele a spárgát csak a legvégén. Amikor megsült akkor beleöntöttem egy kibélelt kapcsos formába (jénai vagy más tálban is lehet sütni, fontos hogy jól zárjon alul az edény)Morzsoltam rá juhtúrót, végül ráöntöttem 6 felvert tojás és egy kevés tej keverékét. A tojásokat megsóztam.Betoltam az előmelegített sütőbe kb 150 fokon megsütöttem (35-40 perc)
Kiborítva lehet szeletelni.