Gomba és hajdina avagy Regg ill. rég

  • 2020.04.04.
  • 9

Reggel mikor átgondoltam a napi mönüt eszembe jutott, hogy jaj de rég ettem hajdinát.Egy dobozka finom, barna csiperke gombám
épp akadt otthon, ezt még csütörtökön vettem a heti egy bevásárláskor, arra gondoltam, hogy hajdinás gombalevesnél nincs is jobb, még ha nem is erdei
gombából van.No, akkor álljunk
neki... de hol a hajdina?????
Hát itt... de ez nem valami sok, mi több, inkább kevés egy hajdina leveshez ????A következő lehetőségnél...Újratervzés...Valahogy így került hús a mai levesembe
????Vigyázzatok magatokra - Vigyázok magamra - Vigyázzunk egymásra
????TEJFÖLÖS GOMBALEVES
SERTÉSHÚSSAL ÉS HAJDINÁVALHozzávalók:30 dkg sertéshús (szabadon választott - ami épp van ????)25 dkg gomba (én barna csiperkét használtam)5 dkg hajdina1 fej vöröshagyma1p. tejföl 1-2 ek. liszt1 db babérlevélfűszerpaprikaőrölt köménymajoránnarozmaringsópetrezselyemzöld