Sajt és olíva avagy De jó

  • 2019.04.09.
  • 5

Drágájim ezt a bejegyzést nem terveztem.Gondoltam valami lazát vacsizok, persze szokás szerint megnéztem mi van itthon, aztán összekevertem minden sza
finomságot.
Mielőtt nekiláttam
volna falatozni, hirtelen okos lettem! és félretettem a felét, mert ugyi mégis csak egy laza vacsiról van szó.
Aztán szépen megvacsiztam; de akkor hatást tett rám ez a kis akármi, hogy úgy éreztem, ha ezt most nem mondhatom el nektek, akkor nyugtalan lesz az éjszakám.De jó, hogy félretettem a felét, amikor hihetetlen okos voltam, hama-hama gyorsan előkaptam, szépen megtálaltam, hogy még ezzel is meghozzam
hozzá a kedveteket, lefotóztam és megírtam a receptet, ha ez egyáltalán
recept.Egy valamit elfelejtettem kitalálni a nevét, de most az utolsó pillanatban odatettem magam rendesen...CSACSAVACSIJAHozzávalók:20 dkg Cottage sajt - Friss, szemcsés sajt10 szem fekete olívabogyó1 ger. fokhagyma1 ek. olívaolaj1 ek. lenmagkakukkfűbors, sóAz olívabogyót felaprítjuk, majd hozzáadjuk a sajthoz, zúzott fokhagymával és a többi hozzávalóval ízesítjük, alaposan összekeverjük, megesszük.Ennyi.Azért ezek ölég markáns ízek; utána kimondottan jólesik egy kis szőlő.