Csirke, borsó, sonka avagy #HasTag

  • 2018.10.18.
  • 9

Na de mi, az a #HasTag?Drágájim, a kedd este abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy a szombathelyi Agora Savaria -
Művelődési és Sportház felkérésére, egy közösségi főzőcskézés keretein belül, én voltam a húdenagyonNagy-főokos-előadó-dirigens-ámulatbaejtő-akárki... pedig ott sem akartam mást, mint ötleteket adni, arra, hogy ugyanazokból a könnyen hozzáférhető, mindenki számára elérhető hozzávalókból, egy kis fantáziával, több féle
étket is el tudunk
készíteni....és nem kell hozzá más mint csak az, hogy pl.máshogy, más méretűre daraboljuk az alapanyagokat, az adott éltehez igazítva, picit változtatunk a mennyiségek megoszlásán, lecserélünk egy fűszert, vagy egészen más fűszerezéssel készítjük el, és mi történik akkor ha nem pirítunk, csak finoman párolunk, főzünk valamit (akár az aprított hagymát is), de köret ügyes variálásával is tudunk
változtatni egy étel hangulatán... meg ilyesmi... egyébként már évekkel ezelőtt már készüktek nálam ilyen dolgok, amit csirkemellre, sonkára és borsóra hangoltam.No de, akkor gyorsan ide is linkelem őket, mert keddi napon is ezek készültek, de lehet hogy egy kicsit máshogy