Saláta és hal avagy Egyszerű, de nem könnyű

  • 2018.06.22.
  • 8

A saláta készítés egyszerű dolog, de nem könnyű leírni a hozzávalók mennyiségét...pl.:1 db kígyóuborka, az mekkora? vékony és hosszú, vagy rövid tömzsi, amit én használtam az 61 dekás volt..., én szeretem az olíva-, és a kapribogyót (nagyon) aki nem rajong érte, de megeszi, annak sok az az 5 szem, vagy bőven ölég 3 is... és éppen mekkora az a koktélparadicsom... folytathatnám a sort, de inkább azt mondom, hogy a salátákat mindenki alakítsa ízlésének megfelelően, az adott hozzávalók mennyiségének variálásával.A következő salátánál amit lényegesnek illetve főelemnek tartok az az uborka...Mégis írtam valamiféle mennyiségeket, de mint azt fentebb jeleztem, ez legyen szabad dolog