Padlizsán és mentes avagy Mert nélküle is fincsi és olcóbb

  • 2018.04.17.
  • 4

Tegnap reggel, az jutott eszembe, hogy Muszakát akarok enni... vagy valami olyasmit...és ha picit hasonlít rá azt se baj. Lelkileg rákészültem. Délelőtt a mindenes boltban, feltűnt, hogy a burgonya valamivel olcsóbb mint a hús, ezért úgy éreztem, "Csabi, okos légy!" Nem kell mindig húst enni!..és akkor bátran használhatsz, nem sokkal olcsóbb alapanyagokat is!Végül is, mondhatjuk, hogy ez nem olyan drága étek, főleg, ha padlizsán szezon van, és a kis kertben megterem a burgonya, a hagyma, esetleg még a paradicsomot is magunk aszaljuk, a fűszerek az ágyások végén mosolyognak ránk, csak a Feta sajtot kell beszereznünk, és akkor az lehet eredeti görög