Chili és méz avagy 1,2,3 és kész

  • 2018.03.13.
  • 9

Tisztít, darabol, fűszerez, megsüt, kész.Valóban ennyi.Nem nagy dolog , de Őrülten fincsi.MÉZES-CHILIS CSIBECOMB,

VELE SÜLT BATÁTÁVALHozzávalók:4 db csirkecomb1 kg batáta (édesburgonya)4 ek. mézkakukkfűchilipehely vagy őröltsóolívaolajA megtisztított csirkecombokat chilivel és kakukkfűvel bedörzsöljük, és 1-2 órán át hűtőben pihentetjük.Ezután, a combokat megsózzuk, egy nagyobb tepsibe rakjuk őket és előmelegített sütőben 180 fokon, fólia alatt, 45-50 percig sütjük.Közben a batátát, megpucoljuk, nagyjából centis hasábokra vágjuk, megsózzuk.Aztán a fóliát levesszük a tepsiről, a combokat megkenjük 1-1 evőkanál mézzel (rácsorgatjuk), mellé szórjuk a batáta hasábokat, és sütőbe visszatolva kb. 20 perc alatt szépen megsütjük.ŐrültenJóÉtvágyat kívánok!