Virsli és karaj avagy Már kicsit szilveszter

  • 2017.12.29.
  • 2

Hát, akkor hangolódjunk!SZILVESZTERI VIRSLIS ROLÁDHozzávalók:60 dkg sertéskaraj2 pár virsli10 dkg sajtszínes paprikamustár
sóa panírhoz: liszt, tojás, zsemlemorzsa, szezámmag, lenmagA sertéskarajt 8 szeletre vágjuk, és kiklopfoljuk.A szeletek belsőfelét megkenhetjük mustárral.A virsliket félbevágjuk és elhelyezzük a szeletekenA sajtot szintén csíkokra vágjuk és a virsli mellé tesszük.Színes paprika csíkokkal kiegészítve, ügyesen, szorosan feltekerjük, a végeket kicsit benyomkodjuk.Kívülről megsózzuk a roládjainkat, és a hagyományos módon panírozzuk, illetve sütjük; a zsemlemorzsában szezám-, és lenmagot keverünk. Bő olajban kisütjük.Kedvünkre való körettel fogyasztjuk.FOODYNY
is szívesen oszt meg tőlem tartalmat!