Laskagomba és tojás avagy Szokásaim szerint, most az előbb

  • 2017.12.21.
  • 0

Szokás szerint, nem nagy dolog.Szokás szerint, nem terveztem.Szokás szerint, ez volt itthon.Szokás szerint, jó lett.Szokás szerint, egyszerű.Szokás szerint, megosztom.Egyébként most az előbb készült....kb. 2 órája....hogy jól induljon a nap!ÉBRESZTŐ REGGELI TOJÁS,

LASKAGOMBÁVAL ÉS JOGHURTTAL1 adagHozzávalók:2 db tojás15 dkg laskagomba1 ek. natúr joghurtpetrezselyem zöldjebors, sóvaj és olívaolajA laskagomba vastag, "keményebb" szárrészét eltávolítjuk, a többit kézzel csíkokra tépkedjük. Olívaolaj és vaj keverékén megpirítjuk,közben a tojásokat a joghurttal elhabarjuk, megsózzuk, ráöntjük a gombára és szépen megsütjük.Tálaláskor megszórjuk frissítő petrezselyem zölddel, és még egy kis joghurtot is csepegtethetünk rá.