Gomba és tojás avagy Csak úgy; de el kell mondanom

  • 2017.09.28.
  • 5

Azt még nem is mondtam, hogy a ma kapott Fenyőalja gombát, megtisztítva és darabolva kaptam.Ugyi, ilyen állapotában vagy elhasználja az emberfia, vagy lefagyasztja, mert és különben elszíneződik "feketedik".
Na, pont a fent említett dolog miatt van az, hogy ma még egy levest készítettem, de nyugalmatok érdekében ezt csak a jövőhéten hozom.Viszont a maradékból, jó kis vacsora lett, a lehető legegyszerűbben, talán nem a legmegszokottabb körítéssel, de ezt kívántam, ezt szeretem....meg az uborkát is.ÍZLETES RIZIKÉS VACSORA,

TARHONYÁVAL ÉS CSEMUBIVAL
A recept nagyon fontos, ezért jól figyeljetek!Szalonnát és vöröshagymát, csíkokra vágva, üvegesre sütjük.Csíkokra vágott paprikát, és feldarabolt gombát adjuk hozzá, megsózzuk, majoránnával fűszerezzük.
Amikor visszasül a zsírjára, elhabart tojást öntünk rá, és ízlésünk szerint, lazábbra vagy szárazabbra sütjük.Tarhonyával és csemegeuborkával tálaljuk.Ennyi, nem nagy dolog, talán nem is a legszebb, de fincsi, és ezt el kellett mondanom