Nyúl és leves

  • 2016.05.29.
  • 0

Egy jóideje az okozott tétovázást a formás kis agyamba, hogy ezt a bejegyzést mikor is tegyem közzé, mert maga az étel, már április elején elkészült...Mindegy, most már bevállalom.Szóval ez nem az a nyúl......nem...ez egy karácsonyi nyúl ;)
...ez van.NYÚLHÚSLEVES, APRÓLÉKÁVALHozzávalók:1 nyúl eleje, lapockával2 sz. sárgarépa1 fej vöröshagyma4-5 ger. fokhagyma1 tk. fűszerpaprika1 db paradicsom1 db paprika2-3 db babérlevél8-10 szem szegfűbors1 szép ágacska rozmaringsóapró levestésztaA recept bonyolult!A nyúl elejét feldaraboljuk és...úgy készül mint az összes többi húsleves, a felsorolt fűszerek hozzáadásával ;)Jó étvágyat ! (Fantáziát, Bátorságot)