Szűz és paradicsom avagy Egyszerű és csalafinta

  • 2016.03.21.
  • 2

Igen, valóban létezik ilyen egyszerű pompa; lehet, hogy egy ici-picit olaszos, de abból még nem volt baj.Egyébként meg, No comment! tök felesleges lenne erről bármit irogatni.......magáért beszél.
SAJTTAL SZÓRT SZŰZÉRMÉK,

KOKTÉLPARADICSOMMAL,



ÉS RIZI-BIZIVELHozzávalók:60 dkg szűzpecsenye12-15 db koktélparadicsom20 dkg zsenge zöldborsó (fagyasztott)25 dkg rizsbalzsamecetlestyánbors, sóParmesan vagy Grana Padano sajtA rizi-bizi készítése megegyezik a párolt rizsével, illetve ez esetben mielőtt lefednénk, beleszórjuk a fagyos borsót készre főzzük, készre pároljuk, sóval, borssal és lestyánnal ízesítjük.A szűzpecsenyét felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, és egy nagy serpenyőben mindkét oldalukról megsütjük őket.Amig az szűzérméink sülnek, elfelezzük a paradicsomokat és az utolsó 3-4 percben a húsok közé szórjuk, 2-3 evőkanál balzsamecettel meglocsoljuk, majd lényegében csak összemelegítjük, összeforraljuk, de annyira, hogy a paradicsomok még nem essenek szét.Tálaláskor reszetl Parmesannal megszórjuk.Pont.