Zeller és libamell azaz Bátraké a szerencse

  • 2015.02.22.
  • 2

Egyszerű, finom, kényeztető, jutalom ma estére, mert megérdemlem.Ennyi, aztán höhöjj :)NARANCSOS SZÁRZELLERSALÁTA,











MOZZARELLÁVAL



ÉS FÜSTÖLT LIBAMELLELHozzávalók:4-5 szál szárzeller1 db narancs1 cs. mini mozzarella1 kisebb lilahagyma2 ek. fehérborecet 8-10 db koktél paradicsom 5 ek. olívaolajbors, só10 dkg füstölt libamellA narancs héját lereszeljük, a levét kifacsarjuk, és az olajjal, a borecettel, csipet sóval és borssal alaposan összekeverjük.A szárzellert és a lilahagymát vékonyan felszeleteljük, a paradicsomot és a mini mozzarella golyókat négyfelé vágjuk, aztán az egészet beleforgatjuk az öntetbe.Legalább egy órán át hűtőben érleljük, majd a szép vékony libamell szeletkéket körben a tányérra rendezzük, a salátát pedig a közepére halmozzuk és a öntettel bátran megöntözzük.Kimondottan jót tesz a libamellnek, ha fogyasztás előtt 2-3 percet pihentetjük az öntetben.