Rájöttem

  • 2014.11.15.
  • 1

Pontosabban, rá kellett jönnöm, hogy engem öléggé inspirál az idő.Ráadásul, hogy határidő, még ha a nem is a szó legszigorúbb értelmében.Lényeg a lényeg: 5-re jönnek, valamivel azért mégis csak illik megkínálni őket, szokásom szerint valamit összedobok, négyóratizennyolc, én még fészbukozom, csengetnek, úristen, csak a szomszéd, pénzt hozott, jó ember, jöjjön máskor is, most már aztán tényleg neki kell állni valaminek, mindjárt itt vannak, kamra, hűtő, tál, összegyúr, kigolyóz, begolyóz, hemperget, papírkapszliba pakol, csöngetnek, megjöttek, de jó, mi ez, finom......én meg izgulhattam végig, hogy marad-e a fotóra.





HAMISKÁS
RAFFAELLO GOLYÓK,
TEJSZÍNES SAJTTALHozzávalók:20 dkg darált keksz (kekszmorzsa) 1 db tejszínes, tömlős sajt (10 dkg)5 dkg durvára vágott dió5 dkg porcukor5 dkg reszelt fehér csoki2 ek. zabpehely1 dl vízkókuszreszelékA hozzávalókat alaposan összegyúrjuk, majd, nedvesített kézzel, kis golyócskákat formálunk belőle és kókuszreszelékbe hempergetjük. 30 percbe bőven belefér :)
Aki még nem tette meg, mert nem volt rá ideje :/ az még egy napig
szavazhat >itt< a

goldenblog2014

gasztro kategóriájában
bármelyik bloggertársam ügyködéseire,
de mivel csak egyszer lehet szavazni, gondoljátok meg jól ;)
nem szeretnék tolakodó lenni,
de én az
ŐrültenJóÉtelek-re adtam le a voksomat akármilyen meglepő is :)
...és, hogy milyen rendes vagyok; megígérem, hogy ezeket a golyókat a közeljövőben ismét elkészítem, és lesz róla egy komolyabb kép, valamint megszámolom mennyi jön ki ebből a mennyiségből :)