Kisvárosi konyha avagy Varázslat hétköznapokra 3.

  • 2013.08.31.
  • 3

A következő gasztro-story kitalált történet, amennyiben valamelyik része picit is hasonlítana, valós történésre az kizárólag a véletlen műve!-Jajj, kicsit meg vagyok csúszva! Jó lesz ebédre gombaleves, meg sütök csirkemellet, rizzsel.-Ja, jó, ja.-De, tasakos rizs lesz ám, és porleves!-Nem számít... Porból lét ettünk ... :)Megcsörren a telefon. Mindig a legjobbkor, és mindig jó hírekkel.Az asszonyka arcán kínos mosoly, - oké,- és leteszi a telefont.-Mi az?- kérdezi a férj.-Mindjárt itt vannak az Rózsiék. Most mit csináljak :/-Üsd be a keresőbe Őrülten Jó Ételek :)


ÚJHAGYMÁS CSIRKERAGU AZ ERDŐ ZAMATÁVALHozzávalók:45 dkg csirkemell15 dkg kolozsvári szalonna (húsosabb)1 zacskó Rókagomba krémleves (ínyencek levese)
3-4 szál újhagyma1 ek. étkezési
keményítő