Rá-hang-olódtam

  • 2013.04.17.
  • 2

Ismerőseim már meg sem hallják a hangomat; legalábbis akkor amikor a sörömről beszélek.A sörömről amit hónapokkal ezelőtt vásároltam (akciósan), hogy este milyen jó is lesz tévénézés közben elkortyolgatni. Az nap indult az egyik tehetségkutató műsor, amelyik állítólag a hangról szólt.
Azóta a műsornak már vége... üssetek-vágjatok, de fogalmam sincs arról, hogy kinyerte meg.(Lehet, hogy már más sem emlékszik rá; pedig mekkora SZTÁR volt. :/ Bocsi és elnézés az érintettől, de ez most, nem ide tartozik.) Lényeg a lényeg az szerencsétlen sör még mindig ott árválkodott a hűtőben; persze a lejáratát azt figyeltem :) Már-már kezdtem aggódni miattam; egyszerűn nem tudtam hová tenni a dolgot- MIÉRT??? nem ittam még meg azt a mennyei nedűt, amelyikért rajongtam; sőt az egyik szórakozóhelyre kimondottan ezért (azért, nem csak ezért) jártam. Az is meg fordult a formás fejemben, hogy megjavultam, de hogy megnyugtassak mindenkit, NEM :)
Hangsúlyoznám! ez nem azt jelenti, hogy megfeledkeztem a sörről, hisz' 2-3 naponta megemlítettem- Még mindig meg van-; de valamiért nem ittam meg. Az utóbbi időben viszont úgy vettem észre, hogy nem igazán mosolyognak ezen a mondaton...!?Aztán jött egy ötlet, mielőtt megromlana.
SÖRBEN ÉRLELT PULYKACOMB RAGU,



ALMÁVAL ÉS SPENÓTTALHozzávalók: