Levevsek hete 5.

  • 2013.03.21.
  • 5

A levesrőlEgy új klasszikusZELLERGULYÁS, KARFIOLLAL

Hozzávalók:60 dkg marhalábszár vagy comb
50 dkg zeller50 dkg karfiol (ha fagyasztott 35-40dkg)2 fej vöröshagyma4-5 ger. fokhagyma 2 db paprika
1 db paradicsom2-3 szál újhagyma2 ek. mustár2 babérlevélfűszerpaprikaőrölt köménysóCsak egyszerűen.A marhahúst 1,5 centis kockákra vágjuk és pörköltet főzünk belőle, annyi különbséggel, hogy az elején hozzáadjuk a mustárt és a babérlevelet is.Amikor a pörköltes hús már majdnem megpuhult, belerakjuk a szintén 1,5 centisre kockázott zellert, majd a rózsáira szedett karfiolt és felöntjük vízzel.