Cukkínipogácsa

  • 2014.07.23.
  • 2

Cukkíniból gyorsan finomat.Kifőztük magazin júliusHozzávalók:70 dkg lereszelt
cukkíni2 tojás1 evőkanál reszelt vöröshagyma1 gerezd fokhagyma2 evőkanál zabpehely3 evőkanál zabkorpasóbora formázáshoz:2 evőkanál zsemlemorzsaa sütéshez:olajA cukkínit megsózzuk, majd kis idő múlva alaposan kinyomkodjuk.Hozzákeverjük a tojásokat, a vöröshagymát, a zabpelyhet és zabkorpát. Belenyomjuk a fokhagymát, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. (Ha a massza túl lágy lenne, adhatunk még hozzá a zabkorpából.)Nedves kézzel kis golyókat formázunk, beleforgatjuk a zsemlemorzsába, és kisütjük.Tipp: adhatunk hozzá 10 dkg füstölt sajtot is.

Címkék

Főétel