A szövetközi zsírok Eldorádója

  • 2016.11.16.
  • 8

Szinte az összes sütésünk során azt tapasztaljuk, hogy bár a közönség kedveli az olyan BBQ-klasszikusokat, mint a sertésoldalas, pulled pork, a csirke és társai, amivel igazán le tudjuk venni a lábáról a nagyérdeműt, az a BBQ-technikával sütött marhahús. Vagyis mindenekelőtt a marhaoldalas és a marhaszegy. Ezek a húsrészek jó minőségben nem egykönnyen beszerezhetők, éppen ezért folyamatosan kutatjuk:
az új lehetőségeket marhahús beszerzési forrásokra,
a marhahús különféle részeinek sütési technikáit, BBQ-képességeit.

Nagy örömhír, hogy a Zichy Wagyu  2016-ban a barbecue felé fordult, és kifejezetten barbecue-zásra ajánlottan kínálja húsainak egy részét!
[...] Bővebben!