Ezer év óta először, de újra itt! :)

  • 2016.11.10.
  • 1

Sziasztok Kedves Olvasók!Újra itt! Szinte egy év távlatából jelentkezem, nem ok nélkül! Hiszen rengeteg minden történt itt a konyha és a magánélet tükrében is. A kislányom (inkább már Nagylányom) egy éves lett, kapkodom a fejem, hogy hová is lett ez a 365 nap az életemből, de aztán amikor visszagondolok erre az időszakra (lassan már készíthetem a 2016-os számvetést is), akkor azért megvannak az élmények jócskán! Túl tehát a szülinapon, előtte egy költözésen-felújításon (ahol megfogadja az ember, hogy sohhhha többet), mini kirándulásokon, aggodalmakon, kacagásokon és sírásokon…volt tehát minden. De ami nem változott, hogy a sütés iránti szenvedélyem töretlen, és ha nem is rohamtempóban, de szeretnék visszatérni a konyhába, a sütő mellé, és talán a köztudatba is (ha volt olyan egyáltalán). A diétám? No ezen a téren is volt hullámvölgy rendesen! A kisasszony érkezése után őszintén szólva mindenhez volt energiám, csak ahhoz nem, hogy odafigyeljek a cukor-és fehér liszt mentes életre. Azóta persze helyre rázódtak a dolgok, és én is velük együtt, a diétám pedig (ha nem is olyan szigorított formában), de jelen van. Úgyhogy maradok a kaptafánál, és a reform édességeknél! A konyhám? Nos igen!! itt is történtek változások! A költözéssel új konyhát is kaptam, hiper-szuper villanytűzhellyel-sütővel. Nem mondom, hogy nem volt kihívás az elején, de megbarátkoztunk, szóval mostantól egy kis Electrolux csoda segíti az életemet! Ezzel persze az is jár, hogy a sütési hőfokot és módot is pontosan meg tudom majd jelölni a receptekben. Jessz! A technika? Mostantól jobb minőségű képekre is számíthattok tőlem, hiszen volt szerencsém beszerezni egy picit komolyabb infrastrukturát is! Szóval vége a sötét, halovány képeknek (remélhetőleg). Egy szó mint száz, újra itt, újúlt erővel, új receptekkel üdvözlöm az őszt, és várom közelgő ünnepeket! És ha már ünnepek, a képen a méltán fantasztikus Ünnepi répatortám látható!