Mézes gold szelet

  • 2014.09.15.
  • 4

Hozzávalók:5 dkg Rama2 egész tojás10 dkg porcukor1 evőkanál méz40 dkg liszt1 kávéskanál szódabikarbóna20 dkg vaj20 dkg porcukor1 csomag vaníliás pudingpor3 dl tej2 evőkanál keserű kakaóporElkészítése:A ramat, vajat, mézet és a 10 dkg porcukrot gőz felett, kb. 5 percig keverjük.Ezután hozzákeverjük a lisztet és a szódabikarbónát is.3 lapot nyújtunk belőle, tepsi hátán 10 perc alatt egyenként megsütjük őket.A tejből és pudingból sűrű krémet főzünk.Miután kihűlt a puha vajat habosra keverjük a porcukorral, és óvatosan hozzáadjuk a pudingot.A krém egyik felét az egyik lapra kenjük, majd a maradék feléhez hozzákeverjük a kakaóport.Rátesszük a középső lapot a vaníliás krémre, ezután rákenjük a csokis krémet és befedjük a harmadik lappal.Pihentetjük egy 2-3 órát, hogy puhuljanak a lapok.