9 legfinomabb töltött dagadó - húsvéti menüajánlat

  • 2014.04.15.
  • 0

Tagadhatatlan, hogy egyik nagy kedvencem a töltött dagadó, legyen az hétköznap vagy ünnepnap.
Ebből kifolyólag mindig megmozgatja a fantáziámat, hogy milyen töltelékkel készítsem legközelebb. Azt hiszem, hogy ez látszik a válogatás sokszínűségén, hiszen dagadót sem készítek kétszer egyformán … JMár elképzelhető, hogy kibújt egy-két vargánya és talán hétvégén már kapható lesz a piacon, de helyettesíthető kucsmagombával, vagy valamilyen másféle korai erdei gombával, ha valamelyik vargányás töltelékre esik a választás, amely nálam nagy kedvenc. A főcímekre kattintva lehet eljutni a bejegyzésekhez, így a receptekhez. Kellemes szemezgetést kívánok! JTöltött dagadó – húsvéti változat (liszt, kenyérmentes)Húsvéti hidegtál – sonkás tojáskrémmel töltött dagadó chilis-majonézes kukoricasalátávalVargányás töltött dagadó grillezett vargányával, szalonnás babrőzsévelZöldfűszeres - mandulás tojáskrémmel töltött sertésdagadó mézsárgán tálalvaPestos - mozzarellás töltött dagadó mediterrán lecsós pecsenyelévelTöltött húsok hidegtálra: egyszerű töltött dagadó és házi csípős kolbásszal sült karaj